A A A

My image My image My image
14-Gimnazija u poseti opstini

ГИМНАЗИЈАЛЦИ У ОПШТИНИ ВРАЧАР

16 мар 2017

Данас су ученици 3. разреда XIV београдске гимназије са професорима у оквиру часа из грађанског васпитања, посетили општину Врачар и упознали се са њеним радом.
Гимназијалце су у свечаној сали општине примиле Радмила Сарић, заменица председника општине и Гордана Баста, начелница Управе.
„Драго ми је да видим омладину која жели да научи ново, да унапреди своје знање и вештине. Ово је и ваша кућа, јер општина је сервис свих грађана. Увек сте добродошли“, истакла је Радмила Сарић.
Начелница Управе, Гордана Баста је затим упознала ученике са радом и организацијом Управе Градске општине Врачар. Ученици су били у прилици да отворено разговарају и дискутују о свим, њима занимљивим темама из делокруга рада општинске Управе. Са професорима је договорено да ће их надлежна општинска служба редовно обавештавати о манифестацијама интересантним за средњошколце.
„ Наша врата су за вас увек широм отворена. Организовали смо низ манифестација и активности за све старосне групе суграђана. Верујем, да свако од вас може наћи у нашем програму нешто што га интересује. Али, желим да се и ви потрудите, организујете и понудите идеје за активности које вас интересују, ми ћемо вам увек изаћи у сусрет и помоћи на сваки начин. Дајте иницијативу, имајте поверења у нас и руководство општине ће се потрудити да ваше слободно време испуни занимиљивим догађајима и манифастицијама и учини вас срећним“, на крају сусрета, истакла је Гордана Баста.