A A A

My image My image My image
Policajac godine 2016

ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ „ПОЛИЦАЈАЦ ГОДИНЕ 2016 “ НА ВРАЧАРУ

3 авг 2017

Председник општине Врачар, проф. др Милан А. Недељковић уз присуство сарадника данас је наградио полицајце и полицијске службенике Полицијске станице Врачар.
Награђени су најуспешнији полицајци који су се посебно истакли на очувању јавног реда и мира, имовине, храбрости, за лично ангажовање у сузбијању криминалитета, пожртвовање, ангажовање кao и за добро пружање услуга грађанима Врачара.
Награда се додељује појединцима, полицијским службеницима Полицијске станице Врачар на ображложени предлог командира Полицијске станице Врачар. Награђени су : Бојан Вељовић, Небојша Живојиновић, Милутин Поповић, Наим Ахметовић, Горан Пурић, Нинослав Пенић, Александар Николић, Слободан Анђелковић, Гордана Даниловић и Oливера Јанковић.
„ Веће Градске општине Врачар је донело Одлуку о додели награде „Полицајац године“ као мали допринос вама који вредно и тешко радите. Посао полицајца је изузетно напоран и стресан. Ново општинско руководство одмах по доласку на власт је обишло и Полицијску станицу Врачар и упознали смо се са условима у којима полицијски службеници раде. Без обзира на не баш добре услове, ваш рад је за сваку похвалу, а ми смо то препознали. Јавна безбедност је на завидном нивоу, а за то су пре свега заслужни представници Полицијске станице Врачар. Награђиваћемо и убудуће најуспешније полицајце. Врачар је централна градска општина на којој се догађају многе манифестације. Свакодневно долазе хиљаде туриста у обилазак Храма Светог Саве и Музеја Никола Тесла. У току школске године полицајци чувају наше ученике и школе. Сарадња општине Врачар и Полицијске станице Врачар је изузетно добра и ми дајемо пример другим општинама . Увек смо спремни да помогнемо у стварању бољих услова за ваш рад“, истакао је председник Недељковић.
Изражавајући задовољство што је покренута ова иницијатива, начелник Полицијске станице Врачар , Драган Пантић се захвалио у име награђених полицајаца. И убудуће ће се трудити да изађу у сусрет грађанима и да обаве све задатке, да чине све што је у њиховој ингеренцији како би сузбили у што већој мери све криминалне и безбедоносне радње.