A A A

My image My image My image
Dan Predskolske ustanove

ОБЕЛЕЖЕН ДАН ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ ВРАЧАР

21 апр 2017

У вртићу „ БИСЕР“ је организована свечаност поводом обележавања Дана Предшколске установе Врачар.
Прослави су присуствовали председник општине Врачар, Проф. др Милан А. Недељковић са сарадницима и представници свих предшколских установа са територије града Београда.
„ Циљ руководства Градске општине Врачар је јачање социјалне политике у свим сегментима са акцентом на дечију заштиту. Тим поводом сам од ступања на место председника општине обишао све објекте Предшколске установе Врачар и морам да истакнем да сам изузетно задовољан оним што сам затекао. Вредне организоване колективе и беспрекорно чисте објекте. Настојимо да изађемо у сусрет врачарским родитељима и обезбедимо још један објекат за потребе смештаја деце. Честитам вам празник и желим вам успеха у даљем раду“, истакао је председник општине поздрављајући присутне госте и колектив Предшколске установе Врачар.
Емилија Ђурђевић, директорка Предшколске установе Врачар се захвалила свим присутнима што су се одазвали позиву да заједно прославе Дан Установе, истакавши да је поносна на свој колектив.
Након тога су деца вртића „ Бисер“ извела програм под називом „ Плава шкољка“ и показала како вредан и напоран рад васпитача може креирати праве мале глумце, изузетне дикције, глуме и игре.