A A A

My image My image My image
Stipendije ucenicima

ОБУКА ИЗ ИНФОРМАЦИОНИХ ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ВРАЧАРСКЕ СРЕДЊОШКОЛЦЕ

14 јун 2017

Осам ученика средњих школа са територије општине Врачар награђено је стипендијама за едукативни програм из области информационих технологија у најбољем тренинг центру у региону.
ГО Врачар у сарадњи са компанијом ECCENTRIX доделила је стипендије ученицима за стручно усавршавање у области информационих технологија ради стручног усавршавања путем специјалистичких обука, развоја софтвера и саветовања у домену поменутих технологија.
„ Поносни смо на успех наших ученика и драго нам је да можемо да допринесемо као општина њиховом усавршавању како би проширили знања и вештине. Данас је важно младима подигнути свест о значају стручног усавршавања, поготово на пољу информационих технолигија кроз обуке, на тај начин прате корак са свим текућим променама. Било да преусмеравају своју каријеру или желе да стекну нове компетенције, знања и вештине. Ученицима смо обезбедили квалитетну, стручну и професионалну обуку“, истакао је председник Градске општине Врачар, Проф. др Милан А. Недељковић.
Представници компаније су ученицима представили широку палету курсева различитих вендора из сфере информационих технологија и поделили ваучере.