A A A

My image My image My image
Konferencija za novinare

ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ ВЕЛИКОГ ХУМАНИСТЕ МАРКА ДЕМИША

17 јул 2017

Дана 17. јула 2017. године са почетком у 9 часова одржана је конференција за новинаре поводом хуманитарног концерта који ће бити одржан данас у 19:00 часова у Београдском драмском позоришту. Марк Демиш, познати амерички адвокат и велики хуманиста,извешће на клавиру композоције Бартока,Клод Дебисија, Копленда и Дохнањина. Сав приход од продатих улазница, биће дониран ОШ НХ “Душан Дугалић“ за децу са сметањама у развоју.
Проф. др Милан А. Недељковић, председник Градске општине Врачар је на конференцији истакао да је ово веома важан догађај за Градску општину Врачар, посебно што поред културних вредности које промовишемо, дајемо и социјални и хумани аспект вечерашењег догађаја, јер је сав приход намењен у добротворне сврхе,тј. за врачарску школу и њене ђаке.
Марк Демиш се захвалио на позиву и изразио задовољство што је део овог догађаја и да ће искуство у погледу бриге о младима и деци којима је потребна помоћ понети и пренети у Сједињене Америчке државе.
На конференцији је присуствовао и представник Секретаријата за културу Града Београда Милан Лазовић, заменик секретарке.
Догађај се реалазије уз подршку Министарства за културу и информисање РС, Секретаријата за културу Града Београда и Београдског драмског позоришта.