A A A

My image My image My image
Rekonstrukcija parka

Почели радови на обнови „Црвеног парка“ на Врачару

17 мај 2017

У дечијем парку на Врачару данас су, на иницијативу грађана, почели радови на обнови током којих ће бити постављена нова, гумена подлога, замењени поједини реквизити и обновљена расвета.
Почетку радова присуствовала је Заменица председника општине Врачар Радмила Сарић која је рекла да ће у наредних месец и по дана у блоку зграда између Синђелићеве, Милешевске Хаџи Рувимове и улице Томаша Јежа, осванути нови, сређен парк, безбедан за децу која живе у овом делу града.
Радови на игралишту, познатом као „Црвени парк“, вредни су око 5,5 милиона динара, додала је Сарић.
Сарић је навела да радове изводи Јавно комунално предузеће „Градско зеленило“ и прецизирала да ће бити обновљена расвета, замењена подлога, која ће убудуће бити гумена и безбеднија за децу.
„Радови се изводе на иницијативу грађана овог дела Врачара, који су се иницијативом обратили општини, а ми смо затим у сарадњи са Градом успели да обезбедимо да се овај парк учини безбедним за боравак деце“, навела је Сарић.
Наводећи да је „Црвени парк“ значајно и лепо место на којем време проводи велики број деце, Заменица председника општине је рекла да је важно да ће бити урађена расвета, како не би долазило до немилих догађаја.
„Сигурни смо да ће грађанима овог дела Врачара обновљен парк много значити у наредним годинама, јер ће он, уз добро одржавање „Градског зеленила, дуго трајати“, закључила је Сарић.


.