A A A

My image My image My image
-FON

АКАДЕМИЈА МОДЕРНОГ МЕНАЏМЕНТА 2017 – БУДИ СВЕСТ(Р)АН!

7 дец 2017

„Задовољство ми је да вас поздравим у име председника Градске општине Врачар , проф. др Милана Недељковића и његових сарадника. Као дугогодишшњи радник у просвети, а од скора члан Већа задужен за образовање у општини Врачар , заједно са колегама се трудимо да улажемо у едукацију како предшколаца, тако и омладине. Желимо да омладина буде свестрана, образована и зато се општина својски труди да младима изађе у сусрет у сваком погледу. Ваше сугестије су од великог значаја, јер вас видимо као будуће интелектуалце, људе који су успешни у својим пословима и као такви ви остајете за нама да градите овај свет. Желимо вам да овај пројекат искористите да радите на себи , на својој свестраности, а општина ће се и убудуће радовати сарадњи са вама“, биле су речи Драгог Лукића, члана Већа Градске општине Врачар приликом обраћања судентима на почетку дводневног пројекта Академија Модерног Менаџмента који се одржава у згради општине Врачар.
Академија Модерног Менаџмента је семинар едукативног карактера који се ове године одржава осми пут заредом у Општини Врачар и на Факултету организационих наука, под покровитељством студентске организације ЕСТИЕМ са Факултета организационих наука.

Тема овогодишње Академије гласи „БУДИ СВЕСТ(Р)АН!“, а студенти ће кроз едукативни и практични део постати свесни својих способности и ситуације на тржишту рада. Циљ пројекта је да студенти постану „СВЕСНИ СЕБЕ“ и „СВЕСНИ ОКРУЖЕЊА“.