A A A

Врачар на Сајму туризма – историја, култура, наслеђе

22 феб 2017

Градска општина Врачар учествоваће на 39. Међународном сајму туризма који ће се одржати у Београду од 23. до 26. фебруара 2017. године „Уживајте на време“ у хали IV Београдског сајма у организацији Туристичке организације Београд и секретаријата за привреду града Београда. 

        Свечаном отварању Сајма у 11. часова, који се ове године одржава под слоганом „Уживајте на време“, присуствоваће општинско руководство на челу са председником проф. др Миланом А. Недељковићем.

         У сарадњи са ТОБ и Секретаријатом за привреду града Београда, општина Врачар ће представити богат туристичко – информативни материјал о карактеристикама и врстама туристичких производа на својој територији, са посебним освртом на богато културно историјско наслеђе, манифестације и гастрономски туризам. 

         Како је предвиђено свих дана трајања сајма, посетиоцима ће бити на располагању промотери од којих ће моћи добити све информације који се тиче централне градске општине, сакралних и профаних грађевина, културних, образовних, спортских  и гастрономских објеката.

         У оквиру сегмента  “Дан београдских општина“, Градска општина Врачар ће у суботу, 25. фебруара у 13:30 часова у оквиру штанда града Београда на видео биму презентовати своју туристичку понуду „Врачар – духовни и културни центар Београда“ , руководиоци општине ће разговарати са посетиоцима Сајма и упознати их са истиоријом и традицијом централне градске општине а биће приређен и културно уметнички програм.