A A A

Nagradjivanje prvaka

НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ ПРВАЦИ КОЈИ СУ ОСЛИКАВАЛИ ПЕСМЕ ЧИКА ЈОВЕ ЗМАЈА

28 апр 2017

Јуче  је у општини Врачар уприличена свечаност доделе награда ученицима  првог разреда врачарских основних школа чији су ликовни радови одабрани као најбољи и најлепши  на конкурсу  који је проистекао из сарадње Друштва учитеља Београда и Сосиете Женерал Банке Србија под називом „Илустровање песме Јована Јовановића Змаја“.
„ Имам  част и задовољство да поздравим нашу талентовану децу и њихове родитеље. Желим вам да и даље негујете свој таленат, да будете добри  ђаци и слушате маму и тату. Такође морам да похвалим иницијатора и спонзора конкурса   Сосиете Женерал Банку Србија са којом партнерство траје дуги низ година. Трудићемо се да сарадња буде и убудуће, зато што  заједно препознајемо да је будућност наше деце у образовању и да треба улагати у школство и просвету,“ истакао је Драги Лукић, члан Већа општине Врачар обраћајући се присутнима.
Првацима је додељена поклон књига у којој је објављен њихов ликовни рад као и њихових другара из других општина. Књиге им је даривала Марија Влатковић испред Сосиете Женерал Банке.
У име Друштва учитеља Београда децу је поздравила Зорица Вукајловић, председница.
Кратак забавни програм  извео је изванредни  дечији  хор  и  ученице које су рецитовале песме Чика Јове Змаја из Основне школе „ Светозар Марковић“.