A A A

Недељковић на отварању Сајма – Врачар представља потенцијале

24 феб 2017

Свечаном отварању 39. Међународног сајма туризма, који је отворио премијер Александар Вучић, присуствовао је и председник Градске општине Врачар, која ће презентацију својих туристичких потенцијала имати у суботу 25. фебруара,  проф. др Милан А. Недељковић.

    Сајам, који се ове године одржава од 23. до 26. фебруаре под слоганом „Уживајте на време“окупио је 1.100 излагача из 56 земаља.

     На штанду Туристицке организације Београда и београдских општина, Недељковић је, заједно са највишим представницма градског угостио премијера Вучића којем је у разговору презентовао и истакао велике туристичке потенцијале Градске општине Врачар.

     У оквиру сегмента „Дан београдских општина“, Врачар ће у суботу, 25. фебруара у 13:30 цасова у оквиру штанда града Београда, у сали IV, на видео биму презентовати своју туристичку понуду „Врацар – духовни и културни центар Београда“, Недељковић и други руководиоци општине разговараће са посетиоцима Сајма и упознати их са историјом и традицијом централне градске општине, а биће приређен и културно уметнички програм.

       У сарадњи са ТОБ и Секретаријатом за привреду града Београда,  Врачар ће представити  богат туристицко – информативни материјал о карактеристикама и врстама туристицких производа на својој територији, са посебним освртом на богато културно историјско наследе, манифестације и гастрономски туризам. 

         Како је предвиђено свих дана трајања сајма, посетиоцима ће бити на располагању промотери од којих це моћи добити све информације који се тичеуцентралне градске општине, сакралних и профаних грађевина, културних, образовних, спортских и гастрономских објеката.