A A A

Председник Градске општине Врачар посетио све врачарске вртиће и јаслице

27 јул 2016

Председник општине проф. др Милан Недељковић данас је наставио обилазак  преосталих седам објеката који се налазе у саставу Предшколске установе „Врачар“. Тим поводом директорка Предшколске установе „Врачар“ Емилија Ђурђевић изнела је низ предлога о потребним интервенцијама на објектима, као што су санација и адаптација санитарних чворова, замена унутрашње столарије и реконструкција крова.

„Фасциниран сам кухињом Предшколске установе „Врачар“ која је савремено опремљена по свим здравственим и хигијенским стандардима. Веома ценим предани рад васпитача ПУ „Врачар“, то је установа која пружа добре услове за  наше најмлађе. Сигурно је да има проблема, јер је потребно реконструисати одређене делове објеката, пронаћи нове просторе за обданишта која ће због реституције бити враћена некадашњим власницима“- рекао је председник Градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић, који је oве дане председничког мандата посветио најмлађима.

Председник општине проф. др Милан Недељковић је након обиласка потврдио да ће што пре кренути у решавање поменутих проблема јер како је рекао, безбедност малишана у објектима Предшколске установе „Врачар“је свакако један од приоритета новог руководства.