A A A

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ВРАЧАР У ПОСЕТИ НАЈСТАРИЈЕ ВРАЧАРКЕ

29 дец 2016

Председник Градске општине Врачар , Проф. др Милан А. Недељковић посетио је данас најстарију суграђанку, госпођу Надежду Павловић, која пуни  105.  година, а радни век  је провела као професорка српске и немачке књижевности.
“ Задовољство ми је што сам вас упознао и међу првима честитам 105 рођендан. Изненађен сам вашим изгледом, виталношћу и виспреношћу.Општина Врачар посвећује пажњу старијим суграђанима, јер су они део свог живота посветили стварању услова за наш бољи живот и сада заслужују достојанствену старост. Трудимо се да им поклонимо пажњу , слободно време и колико можемо улепшамо сениорске дане. И данашња посета,је део праксе и бриге о сениорима“, истакао је председник општине, дарујући слављеници монографију о Врачару, руже и торту.
У срдачном разговору, Надежда Павловић је говорила о тајнама своје дуговечности, исхрани и енергији коју је поседовала цео свој животни век, а председник општине као познати кардиолог ургентне медицине је детаљно прегледао њену лекарску документацију посаветовавши је о даљој терапији.