A A A

My image My image My image

ПРОЈЕКАТ СТЕКНИ ПОСЛОВНЕ ВЕШТИНЕ И ПОКРЕНИ СВОЈ БИЗНИС

8 окт 2018

Данас је у просторијама Канцеларије за младе  ГО Врачар свечано обележен почетак реализације пројекта „ Стекни пословне вештине и покрени свој бизнис“. Свечаности су присуствовали проф. др Милан Недељковић,  председник и комплетно руководство  Градске општине Врачар.

„ Назив пројекта Канцеларије за младе ГО Врачар је веома важан, представља крилатицу која може да подстакне младе, незапослене да у року од  три месеца  стекну знања о предузетништву, финансијској анализи и на који начин прецизно написати  пројекат и  бизнис план. Кроз теоријску наставу и практичне радионице еминентних предавача, млади ће савладати нове вештине и оспособити се за почетак самосталног бизниса, постати   независни  и корисни  друштву.  Канцеларија за младе oпштине ГО Врачар показала је зрелост покренувши пројекат који пружа могућност младима да уче, савладају пословне вештине и да након тога равноправно уђу у конкуренцију на тржишту.  Верујемо да ће пројекат  бити користан за младе и све који желе  да сазнају шта је исплативо на нашемм тржишту и чиме би могли да се баве и зарађују за себе и своју породицу. Градска општина Врачар и Канцеларија за младе ГО Врачар  наставиће и  убудуће да пружају    квалитетне програме  и пројекте намењене младима и креирању  сигурне и боље будућности“, рекао је Недељковић приликом обраћања присутним полазницима  радионица.

Основни циљ пројекта поред оспособљавања за започињање сопственог бизниса  је и интеграција младих и њихових идеја на једном месту  и то у оквиру Канцеларије за младе Врачар ГО Врачар.

Реализација пројекта спроводи се у сарадњи са Министарством омладине и спорта и Центром за одговорно понашање друштвене заједнице. Пројекат је намењен незапосленим лицима и студентима у трајању од три месеца.

У оквиру организације пројекта „Стекни пословне вештине и покрени свој бизнис“ едукацију ће кроз креативне радионице држати искусни  предавачи: проф. др Александра Тошовић Стевановић, проф. др Владимир Ристановић и доц. др Слађана Вујичић, након којих ће полазници бити оспособљени за развој и започињање сопственог бизниса. Након звршене обуке, учесницима су обезбеђени сертификати.