A A A

Rok kamp za devojcice

РОК КАМП ЗА ДЕВОЈЧИЦЕ У „ШУПЉОЈ СТЕНИ” ЈЕ ПОЧЕО!

23 авг 2017

Тридесет девојчица из свих делова наше земље се у понедељак 21. августа окупило и кренуло пут Авале на први Рок камп за девојчице у овом делу Европе, који је подржала Градска општина Врачар. Међу њима су будуће бубњарке, гитаристкиње, клавијатуристкиње и бас гитаристкиње, које ће током недељу дана учити основе свирања једног од ових инструмената, и авантуру завршити концертом на отвореној бини одмаралишта СРОЦ Врачар “Шупља стена”. За концерт ће их кроз радионице инструмената интензивно припремати 8 младих музичарки са домаће алтернативне сцене.
Сви који желе да чују шта су учеснице савладале током недељу дана и присуствују првом концерту нових нада домаћег рокенрола треба да потврде свој долазак организаторкама на femixinfo@gmail.com, СМС-ом на 0603338160, или путем Фејсбук странице Рок камп за девојчице, и тако обезбеде своје место у организованом превозу од центра Београда до Авале. Организовани аутобус који ће превозити заинтересоване до „Шупље стене” полази у недељу 27. августа у 12 часова са Главне железничке станице у Београду.
Након успешно организованих радионица бубњева за девојчице, за којима је владало велико интересовање у више градова, тим програма за афирмацију женског стваралаштва Femix покренуо је први Рок камп за девојчице у региону, по узору на Рок кампове који се организују широм света скоро две деценије. Овим пројектом FEMIX жели да подржи и охрабри девојчице да се активније, са више самопоуздања баве музиком и свирањем инструмената који се не сматрају типично женским и да им омогући простор да истакну своје таленте и свој потенцијал.
За више информација пишите на femixinfo@gmail.com или позовите на 064 3901 877.