A A A

My image My image My image

Članice i članovi Veća gradske opštine Vračar

DSC_0037

Prof. dr Milan A. Nedeljković
predsednik opštine
tel. 3081-442, E-pošta

Radmila Sarić
zamenica predsednika opštine
tel. 3081-442, E-pošta

Na sednici Skupštine opštine Vračar održanoj 8. jula 2016. godine za članice i članove Veća opštine Vračar izabrani su:

Dejan Ribać
E-pošta  

Rođen je 1980. godine. 
Sportska karijera:
Sedam puta šampion Jugoslavije, osvajač bronzane medalje na Svetskom šampionatu u Argentini 1998, osvajač naših najprestižnijih turnira „Beogradski pobednik“ i „Zlatna rukavica“ u olimpijskom boksu. U profesionalnom boksu osvojio titulu prvaka „Mediterana“ u najprestižnijoj WBC organizaciji. 
Završio višu školu na državnom Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja. 
Završio akreditovani fakultet „Union Nikola Tesla – poslovni menadžment“ i stekao zvanje diplomiranog menadžera. 
Privatni preduzetnik od 2005. godine, vlasnik i direktor Agencije za bezbednost. Direktor u preduzeću za projektovanje i izgradnju od 2010. godine. 
Predsednik Udruženja ljubitelja borilačkih sportova „Braća Ribać“ i direktor najboljeg bokserskog kluba u Beogradu za 2016. godinu BK „Braća Ribać“. 

Rajko Tanasijević
E-pošta 

Rođen je 1984. godine. Diplomirani ekonomista.  

Agencija za privredne registre – samostalni saradnik za odnose sa korisnicima usluga, koordinacija sa lokalnim samoupravama na poslovima vezanim za preduzetnika. 

Specijalna bolnica za rehabilitaciju i ortopedsku protetiku – ekonomista, rad na ekonomskim i nemedicinskim poslovima i koordinacija nemedicinskih službi

Specijalna bolnica za rehabilitaciju i ortopedsku protetiku – rukovodilac odseka ishrane.

Skupština Grada Beograda – gradski odbornik, od aprila 2014. godine do 2016.godine

Institut za neonatalogiju, član Upravnog odbora (2013. – 2015.)

Adverto mystery shopping. Mystery shopper – evidentiranje i izveštavanje o trenutnom stanju i načinu pružanja usluga, tajno kupovanje i opažanje tržišta (honorarni posao), Beograd, (2010. – 2014.);
Koordinator Kancelarije za mlade opštine Voždovac od 2009. do 2011. godine;

Opština Voždovac, Komisija za sport i omladinu (2009. – 2011.)

Savez studenata Beograda, aktivan član (2005. – 2008.)

Biljana Rakić
E-pošta

Rođena je 1987. godine u Ivanjici, gde je završila gimnaziju. Diplomirala je ekonomiju na Fakultetu za ekonomiju i političke nauke, a potom odbranila master rad na Fakultetu za trgovinu i bankarstvo. 
Od 2013. do 2015. godine radila kao poslovni sekretar u Agenciji za zaštitu životne sredine. Od 2015. do 2016. godine je radila kao mlađi savetnik u grupi za javne nabavke u Ministarstvu zdravlja. 

Jovan Hadži-Đokić
E-pošta

Redovni član Srpske akademije nauka i umetnosti. 
Rođen je 1944. godine u Bajinoj Bašti. Upisao je Medicinski fakultet u Beogradu 1963, a diplomirao 1969. godine. 
Od 1970. do 1973. godine radio kao stručni saradnik na Institutu za histologiju i embriologiju Medicinskog fakulteta u Beogradu. Vodio praktičnu nastavu na Medicinskom fakultetu u Beogradu i povremeno na Medicinskom fakultetu u Prištini. Od 1973. godine radi na Urološkoj klinici u Beogradu sve do penzionisanja 2009. godine. 
Za asistenta na Medicinskom fakultetu u Beogradu izabran je 1977, a za docenta na istom fakultetu 1985. godine. Za vanrednog profesora izabran je 1989. godine, a za redovnog profesora 1993. godine. Za dopisnog člana SANU izabran je 2003, a za redovnog člana 2009. godine. Magistarski rad na Medicinskom fakultetu u Beogradu odbranio je 1977, a doktorirao je na istom fakultetu 1982. godine. Za načelnika odeljenja na Urološkoj klinici izabran je 1985. godine. Za direktora Instituta za urologiju i nefrologiju KCS izabran je 1994. godine. Za generalnog direktora Kliničkog centra Srbije postavljen je u julu 1998. godine i na ovom mestu je bio dve i po godine. 
Usavršavao se u bolnici Hôpital Foch, Centre médicochirurgica, u Parizu i Univerzitetskoj urološkoj klinici u Firenci. U ove dve ustanove ukupno je sa prekidima proveo devet meseci. Posle povratka sa stručnog usavršavanja uvodi nove metode lečenja na Urološkoj hirurgiji u Srbiji.

Mirjana Mitrović
E-pošta

Mirjana Mitrović rođena je 1968. godine u Beogradu, gde je završila osnovnu, Srednju školu prirodno-tehničke struke „Sveti Sava“ i srednju muzičku školu. Po diplomiranju na Rudarsko–geološkom fakultetu kao mladi inženjer Hidrogeologije počinje da radi u struci tokom 90-tih godina prošlog veka. Nezadovoljna stanjem, primenom i tretmanom geologije u privredi prelazi u bankarski sektor, gde je radila na menadžerskim pozicijama u Societe Generale, ProCredit, Credite Agricole i Raiffeisen banci. Poslednje dve godine se bavila procesom stečaja preduzeća položivši stručni ispit čime je stekla licencu za stečajnog upravnika. Govori engleski i italijanski jezik. Spremna je za timski rad i rad pod pritiskom, sa pozitivnim stavom prema druženju i osećajem odgovornosti.

Dušan Kovačević
E-pošta

Rođen je 1981. godine. Diplominani je inženjer organizacionih nauka na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Odbranio je master rad na Beogradskoj bankarskoj akademiji. Trenutno radi kao diler u Odeljenju za upravljanje deviznim rezervama u Narodnoj banci Srbije. 

Dragi Lukić
E-pošta

Rođen je 1963. godine u Arilju, gde je završio osnovnu i srednju školu. Potom završava Pedagošku akademiju za obrazovanje nastavnika razredne nastave i Učiteljski fakultet Univerziteta u Beogradu. 
Radio je u OŠ „Sava Kovačević“, a zatim biva izabran za direktora OŠ „Svetozar Marković“. 
Bavi se i humanitarnim radom i obavlja dužnost predsednika Opštinske organizacije Crvenog krsta Vračara. 
Nosilac opštinskog priznanja za 2014. godinu za humanitarni rad i rad u obrazovanju. 
Nosilac Svetosavske nagrade za 2010. godinu.

Nataša Mijatović
E-pošta

Rođena je u Beogradu 1974. godine, po struci je diplomirani žurnalista. Novinarstvom je počela da se bavi 1997. godine kao volonter u dnevnom listu „Politika“. Ubrzo prelazi u redakciju „Nedeljnog telegrafa“. U okviru redakcije radi u dnevnom, ali i nedeljnom izdanju. Nakon prodaje „Nedeljnog telegrafa“ menja manji broj redakcija sa kojima sarađuje honorarno. 
Od 2007. godine zaposlena je u privatnom sektoru, a 2013. godine objavljuje roman pod nazivom „Ožiljci“. 
Članica Liberalno-demokratske partije u kojoj je i članica Opštinskog odbora LDP Vračar. Majka jednog sina.  

Rajko Mitić
E-pošta

Rođen 06.05.1957. godine u Beogradu. 
Završio Ekonomski fakultet u Beogradu, odsek spoljna trgovina 1984. godine u Beogradu. 
Preko trideset godina radio u porodičnoj firmi, radio na poslovima zastupanja nekoliko firmi iz Makedonije, Hrvatske i Srbije. 
Učestvovao u radu Odbora za finansije i Odbora za kulturu i umetnost u više mandata. 
Po prirodi komunikativan i spreman za timski rad. 
Prvi put kandidat za jednu javnu funkciju.