A A A

100 РЕНОВИРАНИХ ФАСАДА ЗА НОВО ЛИЦЕ ВРАЧАРА

26 феб 2020

Полазећи од нових надлежности, добијене најновијим изменама Статута града Београда, као и на основу ранијих иницијатива наших суграђана и стамбених заједница, Градска општина Врачар покреће реализацију новог пројекта 100 РЕНОВИРАНИХ  ФАСАДА ЗА НОВО ЛИЦЕ ВРАЧАРА.

Пројекат ћемо реализовати у сарадњи са надлежним градским органима и институцијама. У зависности од старости стамбених зграда, материјала од којих су урађене постојеће фасаде, њихових техничких карактеристика, статуса зграда и зона у којима се налазе, реновирање фасада реализоваће се преко различитих органа,  са и без учешћа станара у трошковима радова који ће бити изведени.

Да бисмо покренули реализацију пројекта 100 РЕНОВИРАНИХ ФАСАДА ЗА НОВО ЛИЦЕ ВРАЧАРА позивамо управнике стамбених заједница да, у име зграда које су заинтересоване да се укључе у ову акцију попуне упитник, који могу преузети у Услужном центру у приземљу зграде Општине или на сајту Општине Врачар www.vracar.rs  Све додатне информације можете добити на телефон 011/3081-403 или 011/3081-405. Пријаве до 10.марта 2020.год.

Драги Врачарци очекујемо да ћете се активно укључити у реализацију овог заједничког пројекта,  на чему вам се унапред захваљујемо, са жељом да реализацијом овог пројекта наш Врачар буде лепше место за живот свих нас.