A A A

100 RENOVIRANIH FASADA ZA NOVO LICE VRAČARA

26 feb 2020

Polazeći od novih nadležnosti, dobijene najnovijim izmenama Statuta grada Beograda, kao i na osnovu ranijih inicijativa naših sugrađana i stambenih zajednica, Gradska opština Vračar pokreće realizaciju novog projekta 100 RENOVIRANIH  FASADA ZA NOVO LICE VRAČARA.

Projekat ćemo realizovati u saradnji sa nadležnim gradskim organima i institucijama. U zavisnosti od starosti stambenih zgrada, materijala od kojih su urađene postojeće fasade, njihovih tehničkih karakteristika, statusa zgrada i zona u kojima se nalaze, renoviranje fasada realizovaće se preko različitih organa,  sa i bez učešća stanara u troškovima radova koji će biti izvedeni.

Da bismo pokrenuli realizaciju projekta 100 RENOVIRANIH FASADA ZA NOVO LICE VRAČARA pozivamo upravnike stambenih zajednica da, u ime zgrada koje su zainteresovane da se uključe u ovu akciju popune upitnik, koji mogu preuzeti u Uslužnom centru u prizemlju zgrade Opštine ili na sajtu Opštine Vračar www.vracar.rs  Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 011/3081-403 ili 011/3081-405. Prijave do 10.marta 2020.god.

Dragi Vračarci očekujemo da ćete se aktivno uključiti u realizaciju ovog zajedničkog projekta,  na čemu vam se unapred zahvaljujemo, sa željom da realizacijom ovog projekta naš Vračar bude lepše mesto za život svih nas.