A A A

My image My image My image
Druzenje sa seniorima

ДРУЖЕЊЕ СА СЕНИОРИМА

6 феб 2018

Руководство Градске општине Врачар  је  поред низа активности  и садржаја  за најстарије суграђане увело и  акцију  окупљања и непосредног дружења  сениора са представницима  општине у ресторану  КУД  „Градимир“.  И овога пута је преко стотину сениора имало прилику да се међусобно дружи уз песму, ручак, упозна и поразговара са челним људима општине на којој живе.
Врачарски сениори су данас могли да разговарају са проф.  др Миланом Недељковићем, председником општине, Рајком Танасијевићем, Душаном Ковачевићем, Дејаном Рибаћем, члановима Већа, Слободаном Ребићем и Марком Никићем, помоћницима председника, као и др Угљешом Мрдићем, председником одборничке групе  у СО Врачар Александар Вучић – Србија побеђује.  Сениоре је посетио и дружио се са сваким понаособ  и  Славко Гак, градски секретар за образовање и дечију заштиту. Гак је изразио задовољство што може да проведе време са грађанима који су иградили земљу, спровели и изнели  реформе изражавајући поштовање и захвалност. Садашња власт ће искористити сугестије и идеје најстаријихсуграђана. 
Након речи добродошлице, Недељковић  се обратио сениорима: „  Поред  редовне  активности  пријема и разговора са грађанима  једном недељно у просторијама управне зграде општине, уведен је нови вид комуникације са суграђанима и то у  другом амбијенту, опуштенијој атмосфери,   са циљем да  руководство општине   сазна који    проблеми  муче  суграђане, како их решити и  побољшао квалитет живота Врачараца.
 У  јулу месецу 2016. године  смо преузели  власт на Врачару и требало нам је пет месеци да решимо све проблеме  које су предходници оставили и да кренемо испочетка.Од  јануара 2017. године , општинско руководство је уложило огромне напоре у решавању проблема  на свим нивоима. Мој тим сарадника је стручан,  професиналан и ради у складу са законом.   Ви то треба да знате.  Што се социјалне политике тиче, руководство је дало приоритет најмлађима и вама сениорима. Понудили смо вам програм богатог садржаја и из дана у дан се види напредак. Убудуће ћемо се трудити да вам још више побољшамо квалитет живота, зато  што  сте то и заслужили.  “, истакао је Недељковић.
Сви представници руководства општине су се обратили сениорима нагласивши да су захвални сениорима зато што имамо срећу да уживамо у свету који су они изградили и сачували. Млађе генерације треба да наставе по узору на сениоре и да изграде свет барем делом онога  како су то сениори урадили. Како би садашња генерација наставила чврстим, утабаним стазама, побољшала квалитет живљења у Београду и сачувала све добро, треба да чува Београд као што председник Александар Вучић чува Србију.