A A A

My image My image My image
Nagrade za najbolje crteze

НАГРАДЕ ЗА НАЈБОЉЕ ЦРТЕЖЕ

14 Feb 2018

Удружење Пријатељи деце Врачара је организовало свечану доделу награда поводом традиционалног ликовног конкурсу на тему „ Лик Светог Саве“. Изложба свих пристиглих дечијих радова на конкурс је постављена у холу управне зграде општине Врачар.
Радмила Сарић, заменица председника општине је са председником Удружења, Драгим Величковићем награђеној деци доделила награде. Пожелевши добродошлицу деци, заменица председника је истакла значај личности српског просветитеља. Слава општине је управо Свети Сава, а на територији општине се налази и највећи храм на Балкану који је посвећен Светом Сави. Радмила Сарић је назначила деци на потребу за константним учењем, стицањем знања и вештина кроз цео живот, како је то чинио и Свети Сава. Похвалила је таленат који је уочљив на цртежима и подстакла малишане да негују и усавршавају своје умеће.
На ликовном конкурсу који је расписало Удружење Пријатељи деце Врачара учествовало је више од 350 деце предшколског и школског узраста, као и ученици специјалне школе за децу са сметњама у развоју.
Испред Градске општине Врачар свечаности су присуствовали Драги Лукић, члан Већа и Никола Јеленковић, шеф Кабинета председника општине.