A A A

My image My image My image
Konferencija za novinare

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ ПОВОДОМ ФЕСТИВАЛА „У СУСРЕТ ЛЕТУ“

13 јун 2018

Поводом  Фестивала „ У сусрет лету“  који ће се одржати од 15. до 17. јуна на платоу испред управне зграде Градске општине Врачар у Његошевој улици и   на простору између Курсулине и Невесињске улице од 17 до 22 часа, данас је у општини Врачар  одржана конференција за новинаре на којој се присутнима обратио проф. др Милан Недељковић , председник Градске општине Врачар и Владимир Шкрбић, директор Дирекције за сарадњу са посредницима, заступницима и лизинг компанијама ДДОР Осигурање.             
Председник  Недељковић је изразио задовољство што најављује манифестацију која се први пут као таква организује  за грађане на општини Врачар. Фестивал  је  подржан од стране  Секретаријата за културу  града Београда. Запослени из Управе задужени за планирање, организацију и реализацију пројекта су се потрудили да садржај програма Фестивала буде богат  и  да задовољи све старосне групе грађана.
„Наш партнер је ДДОР Осигурање, а  са задовољством су прихватили учешће многи уготитељи, привредници, произвођачи вина, кафе. Желимо да угостимо Врачарце и све Београђане, да обележимо почетак лета музиком, забавом и добром енергијом и позивам све грађане да дођу на Фестивал да се дружимо.  Одржавањем овог Фестивала Град Београд  ће добити још једну манифестацију која ће постати традиционална и значајна за културу и забаву престонице “, закључио је  Недељковић.
  Владимир Шкрбић се захвалио  на указаном поверењу и партнерству коју им  је Градска општина Врачар  указала. ДДОР компанија ће поставити два штанда како би грађанима могли пружити све информације о компанији, њеним производима и понуди. Такође ће компанија понудити попусте и бенефите на одређене производе заинтересованим грађанима. Шкрбић је изразио наду да ће и у будућности сарађивати са општином Врачар на обострано задовољство.