A A A

My image My image My image
Konferencija za novinare

KONFERENCIJA ZA NOVINARE POVODOM FESTIVALA „U SUSRET LETU“

13 jun 2018

Povodom  Festivala „ U susret letu“  koji će se održati od 15. do 17. juna na platou ispred upravne zgrade Gradske opštine Vračar u Njegoševoj ulici i   na prostoru između Kursuline i Nevesinjske ulice od 17 do 22 časa, danas je u opštini Vračar  održana konferencija za novinare na kojoj se prisutnima obratio prof. dr Milan Nedeljković , predsednik Gradske opštine Vračar i Vladimir Škrbić, direktor Direkcije za saradnju sa posrednicima, zastupnicima i lizing kompanijama DDOR Osiguranje.             
Predsednik  Nedeljković je izrazio zadovoljstvo što najavljuje manifestaciju koja se prvi put kao takva organizuje  za građane na opštini Vračar. Festival  je  podržan od strane  Sekretarijata za kulturu  grada Beograda. Zaposleni iz Uprave zaduženi za planiranje, organizaciju i realizaciju projekta su se potrudili da sadržaj programa Festivala bude bogat  i  da zadovolji sve starosne grupe građana.
„Naš partner je DDOR Osiguranje, a  sa zadovoljstvom su prihvatili učešće mnogi ugotitelji, privrednici, proizvođači vina, kafe. Želimo da ugostimo Vračarce i sve Beograđane, da obeležimo početak leta muzikom, zabavom i dobrom energijom i pozivam sve građane da dođu na Festival da se družimo.  Održavanjem ovog Festivala Grad Beograd  će dobiti još jednu manifestaciju koja će postati tradicionalna i značajna za kulturu i zabavu prestonice “, zaključio je  Nedeljković.
  Vladimir Škrbić se zahvalio  na ukazanom poverenju i partnerstvu koju im  je Gradska opština Vračar  ukazala. DDOR kompanija će postaviti dva štanda kako bi građanima mogli pružiti sve informacije o kompaniji, njenim proizvodima i ponudi. Takođe će kompanija ponuditi popuste i benefite na određene proizvode zainteresovanim građanima. Škrbić je izrazio nadu da će i u budućnosti sarađivati sa opštinom Vračar na obostrano zadovoljstvo.