A A A

My image My image My image
Psihološka radionica

Psihološka radionica Ivane Kuzmanović

11 apr 2019

„Muško-ženski odnosi su najvažniji, jer je razvoj svakog bića – od deteta do odraslog čoveka, određen upravo ovim odnosom“, ovim rečima je započela svoju psihološku radionicu Ivana Kuzmanović pred prepunom salom posetioca, koja je održana u Svečanoj sali GO Vračar, u četvrtak, 11.aprila 2019. godine.

Ovog puta tema je bila interesantna za oba pola, jer je Ivana glasno razmišljajući, primetila da je u sali prisutan izvestan broj muškaraca. Tokom predavanja ozbiljno se povela debata oko pitanja razumevanja muških postupaka od strane žena, gde je Ivana stala u odbranu muških predstavnika. Do kraja radionice diskutovalo se o sličnostima i razlikama među polovima.

Mislimo da znamo koje su razlike, zavaravamo se idejom da smo mi sa Venere, a oni sa Marsa, a zapravo smo svi stvoreni od praha i u prah se vraćamo, od majke Zemlje ponikli i u utrobi njenoj utihnuli. Na kraju smo zaključili da je svima potrebno isto: ljubav, pažnja, razumevanje, viđenost, podrška i oslonac. Svi se plašimo bola i svi želimo da budemo srećni.