A A A

My image My image My image
Koncert Eho odiseja

KONCERT SOLO PEVAČA ANSAMBLA „ EHO ODISEJA“

6 jun 2019

„ Pođimo putem kojim se ređe ide – nema gužve“ je naziv koncerta  solo pevača ansambla EHO ODISEJA koji je održan u galerijskom prostoru Gradske opštine Vračar.
Na programu su bili odlomci iz opera Verdija, Pučinija, Bizea, Maskanjija i drugih autora uz pratnju  pijanistkinje Anamarije.
Kao i svake nedelje, posetioce koncerta, ispred domaćina, pozdravila je članica Veća Gradske opštine Vračar, Mirjana Mitrović rečima dobrodošlice.
„Muzika predstavlja važan deo naše kulture i prisutna je u mnogim aspektima svakodnevnog života kako odraslih tako i najmlađih. Kao organizator koncerata, Gradska opština Vračar se trudi da izborom izvođača, repertoara, svake srede u nedelji, publici pruži priliku da   čuje i uživa u vrhunskim vanvremenskim delima muzike i zadovoljimo ukus najzahtevnijih poznavalaca muzike. Uvereni smo da će u koncertima jednako uživati svi posetioci i da će doživeti nezaboravne trenutke”, rekla je Mirjana Mitrović.

Ansambl „Eho Odiseja“ godinama neguje tradiciju „belkanto“ operskog pevanja na originalan način, kombinujući širok repertoar sa standarnim operskim. U svojoj prošlosti nastupali su na brojnim festivalima plasirajući svoj operski medli (najznačajniji fragmenti operskih scena), operete, napolitanske kancone, ruske, španske i filmske „mjuzikl“ hitove.

U svojim Šou nastupima EHO TEATRA zajedno sa glumcima, izvode scenske igre uz projekcije nemih filmova sa originalnom klavirskom pratnjom, multimedijalne prizore sa gostima violinistima i čelistima.