euprava
euprava
Print Friendly, PDF & Email

Чланови Већа Градске општине Врачар

Академик проф. др Милан А. Недељковић

Председник општине

Телефон: 011 30 81 442

Е-пошта: predsednik@vracar.rs

Драги Лукић

Заменик председника општине

Телефон: 011 30 81 464

Е-пошта: d.lukic@vracar.rs

На седници Скупштине општине Врачар одржаној за чланове Већа општине Врачар изабрани су:

Марко Радуновић

Е-пошта: m.radunovic@vracar.rs

Рођен је 1992. године. Завршио је гимназију Свети Сава у Београду. Дипломирани економиста на смеру Менаџмент операција. Радно искуство стицао у САД и Србији, у Ауто-мото савезу Србије (АМСС) и АМСС осигурање. Говори енглески језик, познаје рад на рачунару, способан за тимски рад.

Отац једног детета.

др Лејла Рибаћ

Е-пошта: l.ribac@vracar.rs

Рођена 1990. година у Новом Пазару, где је завршила основну школу и средње школе: Гимназију и Медицинску школу. Дипломирала на Медицинском факултету Универзитета у Београду 2016. године. Специјализирала гинекологију и акушерство на ГАК Народни фронт 2021. године. Специјалистичке академске студије, одсек Менаџмент и организација у здравству 2022. године. Радни век започела у Дому здравља Врачар. Затим, прелази на рад у Завод за здравствену заштиту студената- Студентска поликлиника у Крунској Од 2024. године запослена у ОБ Авала као гинеколог акушер. Аутор и коаутор многих научних радова на домаћим и светским конгресима. Члан Српске лекарске коморе. Члан Српског лекарског друштва. Удата.

Mарко Иветић

E-пошта: m.ivetic@vracar.rs

Марко Иветић рођен је 1978. године у Београду. Завршио је ваздухопловну академију „Петар Драпшин”, специјалистички програм за звање авиомеханичар-специјалиста, као и “Универзитет Унион – Никола Тесла”, где је стекао звање дипломирани менаџер. Сертификовани је медијатор у области права.

Носилац је многобројних међународних диплома и сертификата из области авијације где је и сертификовани инструктор наставник од стране Institute of Air Transport за земље ЕУ.

Као авиомеханичар, специјалиста и организатор пројеката радио је више од 15 година у земљи и иностранству , а као forwarding officer и специјалиста логистике и набавке у авијацији шест година.

На локалним изборима 2020. године изабран је за одборника у скупштини ГО Врачар на листи „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ“ , где је вршио и функцију заменика шефа групе, а од 13. маја 2022. године је одборник у Скупштини града Београда, испред одборничке групе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ“.

Ожењен је и отац двоје деце.

Игњат Ковачевић

Е-пошта: i.kovacevic@vracar.rs

Бојан Шуркаловић

Е-пошта: b.surkalovic@vracar.rs

Рођен је 1985.године у Београду на општини Врачар.

Oсновну школу завршио је  ОШ “Милица Павловић (Краљ Петар II Карађорђевић) “на општини Врачар. Наког тога завршио је Jеданаесту београдску гимназију.

Звање дипломираног економисте, стекао је на Факултету за пословне студије, смер извршно управљање.

Пословну каријеру у финасијама, гради од 2009. године у приватном сектору, у више компанија у области изградње стамбенопословних објеката, авио превоза, туризму, производњи шљунка и песка и пружању услуга финасијског консалтинга.

На позицији финасијског директора у компанији Метрополитан Инвестмент Гроуп, провео је 7 година а знања из области финансија, стицао је у Кон Тики Травел, Дунав Група Агрегати.

У период од 2016. до 2020. године експертски је био ангажован на пословима, процене вредности компанија, праћења токова новца и ликвидности, припреме буџета компанија, анализе биланса стања и успеха у пословима финасијске контроле.

Од 2020. до 2024. године, постаљен је на место генералног директора Америчке компаније, заступништва у Србији, која се бави третирањем отпадних вода и ремедијације земљишта, еколошким средствима.

Течно говори енглески језик.

Живи на Врачару.

Ожењен је и има сина.

 

Драгана Белојевић

Е-пошта:d.belojevic@vracar.rs

Рођена 10. децембра 1963. године у Подгорици. Дипл. менаџер у спорту, мастер менаџер. Бавила се рукометом и била је капитен репрезентације Југославије и Радничког. Проглашена за најбољу рукометашицу света 1988. године. Све своје медаље поклонила је у хуманитарне сврхе. 10 година у приватном бизнису. У својој богатој каријери налазила се на  функцијама  директора РК Раднички, председника Скупштине СД Раднички, потпредседника РК Србије и члана Комисије Олимпијског комитета Србије за избор најспортисте. Обављала је и функцију  секретара Секретаријата за спорт и омладину града Београда.

Дамјан Димитријевић

Рођен у Београду 1992. године. Завршио Основну школу „Свети Сава“ на Врачару и Пету београдску гимназију. Дипломирао на Правном факултету Универзитета у Београду. Приправнички стаж обављао у адвокатури. Након обављеног стажа радио као саветник у Одељењу за озакоњење објеката ГО Врачар. На другој седници Скупштине ГО Врачар одржаној 09.07.2024. године, именован је за члана Већа. Говори енглески језик.

Жељко Никчевић

Е-пошта: z.nikcevic@vracar.rs

Рођен 1972 године
Завршио гимназију, након тога уписао Рударско геолошки факултет Универзитета у Београду, касније уписао и Факултет за спорт у Београду. До 2015.године обављао функцију директора у приватном предузећу за грађевинарство, био и власник предузећа за производњу грађевинске столарије и елемената.
Као дипломирани менаџер у спорту обављао функцију спортског директора Београдског теквондо савеза, а последње три и по године на функцији генералног секретара Спортског савеза инвалида Србије.
Отац једног детета.

Прим мр сц мед др Периша Симоновић

Е-пошта: p.simonovic@vracar.rs

Рођен 1961. године у Затону код Бијелог Поља, у Црној Гори  где је завршио основну школу, док је у Бијелом Пољу завршио гимназију.

Дипломирао на Медицинском факултету Универзитета у Београду, где је магистрирао из области психотерапије и специјализирао из области психијатрије, и у завршној фази  је одбране докторског рада на Факултету организационих наука на тему оптимизације организације служби за ментално здравље у Србији, као и на ужој специјализацији из клиничке неурофизиологије.

Радни век започео у Заводу за здравствену заштиту студената у Београду, након чега је изабран за члана Извршног одбора  СО Врачар. Током  обављања дужности  постављен је  на место директора Предшколске установе Врачар. Након окончања мандата прелази у Mинистарство здравља где је изабран за помоћника министара за здравствено осигурање, а потом и за заменика министра. Од  јануара 2001. године  прелази у Здравствени центар у Косовској Митровици, а одатле у Институт за ментално здравље у Београду. 2009. године је именован за државног секретара у Министарству здравља, одакле прелази на рад у Институт за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут“ на место помоћника директора за организацију здравствене заштите на коме се и данас налази.

Носилац  повеље општине Мионице и Петровац на Млави и повеље Лекарске коморе Србије.

Ожењен и отац једног детета. Говори руски језик.

Члан Социјалистичке партије  Србије од њеног оснивања.

 

Skip to content