euprava
euprava
Print Friendly, PDF & Email

Услужни центар

ГРАЂАНИ ИМАЈУ ПРЕДНОСТ

ОПШТИНСКИ УСЛУЖНИ ЦЕНТАР – СВЕ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ

Од 25. јануара 2008. године почео је са радом Општински услужни центар. Наш циљ је да омогућимо грађанима брзу и ефикасну услугу у Градској општини Врачар. У новоуређеном, функционалном простору, грађане дочекују љубазни службеници који су сада додатно обучени за још квалитетније пружање услуга.

У новом простору грађани имају предност. Најважније општинске службе се налазе на једном месту, без шалтера, без преграда, без стакала. Због тога смо овај простор и назвали Општински услужни центар.

Напори на стварању европске општине Врачар нису никад застали и заједно са грађанима мењамо Врачар набоље. Настављамо са спровођењем визије: „Врачар – европска општина“. Заједно ћемо остварити циљ да сви на Врачару живимо европски – удобно, културно и квалитетно. Један од корака на том путу је почетак рада Општинског услужног центра.

Врачарци, учинимо све да Врачар буде још боље место за живот!

Општински услужни центар је смештен у приземљу општине Врачар, тако да сви грађани Врачара могу да обављају своје послове на једном месту – брже и ефикасније.

У Општинском услужном центру раде следећа одељења:

• Одељење за грађевинске и комуналне послове
• Одељење за имовинско-правне и стамбене послове
• Одељење за инспекцијске послове, које врши послове комуналне инспекције

Радно време Општинског услужног центра је од 7:30 до 15:30.

Све информације преко контакт центра на телефон 011 30 81 400

• Градска управа Града Београда, Секретаријат за управу – Сектор за лична стања грађана, вођење матичних књига, одсек Врачар

Радно време матичара је од 8:00 до 15:00 часова.

Све информације у оквиру матичне службе на телефон 011 30 81 422 и 011 30 81 423.

Skip to content