euprava
euprava
Print Friendly, PDF & Email

Чланови Већа Градске општине Врачар

Академик проф. др Милан А. Недељковић

Председник општине

Телефон: 011 30 81 442

Е-пошта: predsednik@vracar.rs

Радмила Сарић

Заменик председника општине

Телефон: 011 30 81 442

Е-пошта: r.saric@vracar.rs

На седници Скупштине општине Врачар одржаној за чланове Већа општине Врачар изабрани су:

Марко Радуновић

Е-пошта: m.radunovic@vracar.rs

Рођен је 1992. године. Завршио је гимназију Свети Сава у Београду. Дипломирани економиста на смеру Менаџмент операција. Радно искуство стицао у САД и Србији, у Ауто-мото савезу Србије (АМСС) и АМСС осигурање. Говори енглески језик, познаје рад на рачунару, способан за тимски рад.

Отац једног детета.

Марко Чутурило

Е-пошта: m.cuturilo@vracar.rs

Рођен је 1980. године у Београду. Завршио ООШ „Владислав Рибникар“ и Трећу београдску гимназију на Врачару. Дипломирани мастер менаџер у спорту, дугогодишњи београдски спортски радник. Од 2016. до 2019. обављао функцију председника УО СРОЦ Врачар.  Као Члан Већа ГО Врачар задужен за друштвене делатности и пројекте.  

Mарко Иветић

E-пошта: m.ivetic@vracar.rs

Марко Иветић рођен је 1978. године у Београду. Завршио је ваздухопловну академију „Петар Драпшин”, специјалистички програм за звање авиомеханичар-специјалиста, као и “Универзитет Унион – Никола Тесла”, где је стекао звање дипломирани менаџер. Сертификовани је медијатор у области права.

Носилац је многобројних међународних диплома и сертификата из области авијације где је и сертификовани инструктор наставник од стране Institute of Air Transport за земље ЕУ.

Као авиомеханичар, специјалиста и организатор пројеката радио је више од 15 година у земљи и иностранству , а као forwarding officer и специјалиста логистике и набавке у авијацији шест година.

На локалним изборима 2020. године изабран је за одборника у скупштини ГО Врачар на листи „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ“ , где је вршио и функцију заменика шефа групе, а од 13. маја 2022. године је одборник у Скупштини града Београда, испред одборничке групе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ“.

Ожењен је и отац двоје деце.

Срђан Стаменковић

Рођен је 1968. године. По звању је дипломирани менаџер. У период од1992. до 2000. године радио је у КЦС – Србије Биохемијска лабараторија. 2000. године прелази на место менаџер – директора на пословима извоза-увоза у БСЗ Цомпанy д.о.о. где остаје до 2016. године. 2016. прелази у Хидротехнику Б.Г. А.Д. где ради на упису својине у Катастар непокретности и сређивању имовинске карте земљишта, пословног простора и станова. Течно говори два језика – енглески и немачки.
Ожењен је и отац тројки.

Драги Лукић

Е-пошта: d.lukic@vracar.rs

Рођен је 1963. године у Ариљу.
Завршио је Педагошку академију за образовање наставника разредне наставе, а потом и Учитељски факултет Универзитета у Београду.
Радио је у ОШ „Сава Ковачевић“, а затим 22 године ради као директор ОШ „Светозар Марковић“ све до 2017. године.
Члан Већа Градске општине Врачар (задужен за образовање) је од 2016. године.
Бави се и хуманитарним радом и председник је Општинске организације Црвеног крста Врачара у више мандата.
Носилац општинског признања за 2014. годину за хуманитарни рад и рад у образовању.
Носилац Светосавске награде за посебан допринос развоју образовања и васпитања у Републици Србији за 2010. годину.
Члан је Савета Учитељског факултета у Београду.
Члан је Црквеног одбора Храма Светог Саве.

Драгана Белојевић

Е-пошта: d.belojevic@vracar.rs

Рођена 10. децембра 1963. године у Подгорици. Дипл. менаџер у спорту, мастер менаџер. Бавила се рукометом и била је капитен репрезентације Југославије и Радничког. Проглашена за најбољу рукометашицу света 1988. године. 10 година у приватном бизнису. У својој богатој каријери налазила се на  функцијама  директора РК Раднички, председника Скупштине СД Раднички, потпредседника РК Србије и члана Комисије Олимпијског комитета Србије за избор најспортисте. Обављала је и функцију  секретара Секретаријата за спорт и омладину града Београда.

Предраг Ђурић

Е-пошта: p.djuric@vracar.rs

Рођен je 1995. године. Дипломирани инжењер информатке. Од 2016. године запослен у Oпштини Врачар, у Одељењу опште и заједничке послове – Одсек за информатику. Од 2016. члан Изборне комисије ГО Врачар.
Поседује сертификат за писање пројеката. Члан Савета канцеларије за младе ГО Врачар.
Полазник многих међународних кампова и семинара у организацији ЕУ у области Омладинске политике.
Рођен и одрастао на Врачару.

Жељко Никчевић

Е-пошта: z.nikcevic@vracar.rs

Рођен 1972 године
Завршио гимназију, након тога уписао Рударско геолошки факултет Универзитета у Београду, касније уписао и Факултет за спорт у Београду. До 2015.године обављао функцију директора у приватном предузећу за грађевинарство, био и власник предузећа за производњу грађевинске столарије и елемената.
Као дипломирани менаџер у спорту обављао функцију спортског директора Београдског теквондо савеза, а последње три и по године на функцији генералног секретара Спортског савеза инвалида Србије.
Отац једног детета.

Наташа Мијатовић

Рођена је у Београду 1974. године, по струци је дипломирана журналисткиња. Новинарством је почела да се бави 1997. године као волонтерка у дневном листу „Политика“. Убрзо прелази у редакцију „Недељног телеграфа“. У оквиру редакције ради у дневном, али и недељном издању. Након продаје „Недељног телеграфа“ мења мањи број редакција са којима сарађује хонорарно.
Од 2007. године запослена је у приватном сектору, а 2013. године објављује роман под називом „Ожиљци“.
Обављала је функцију члана Већа и била задужена за област људских права у периоду од 2016. до 2020. године. На њену иницијативу основана је Женска одборничка мрежа Градске општине Врачар.
Чланица је Социјалдемократске партије Србије.

Skip to content