euprava
euprava
Print Friendly, PDF & Email

Članovi Veća Gradske opštine Vračar

Akademik prof. dr Milan A. Nedeljković

Predsednik opštine

Telefon: 011 30 81 442

Radmila Sarić

Zamenik predsednika opštine

Telefon: 011 30 81 442

Na sednici Skupštine opštine Vračar održanoj za članove Veća opštine Vračar izabrani su:

Marko Radunović

Rođen je 1992. godine. Završio je gimnaziju Sveti Sava u Beogradu. Diplomirani ekonomista na smeru Menadžment operacija. Radno iskustvo sticao u SAD i Srbiji, u Auto-moto savezu Srbije (AMSS) i AMSS osiguranje. Govori engleski jezik, poznaje rad na računaru, sposoban za timski rad.

Otac jednog deteta.

Marko Čuturilo

Rođen je 1980. godine u Beogradu. Završio OOŠ „Vladislav Ribnikar“ i Treću beogradsku gimnaziju na Vračaru. Diplomirani master menadžer u sportu, dugogodišnji beogradski sportski radnik. Od 2016. do 2019. obavljao funkciju predsednika UO SROC Vračar.  Kao Član Veća GO Vračar zadužen za društvene delatnosti i projekte.  

Marko Ivetić

E-pošta: m.ivetic@vracar.rs

Marko Ivetić rođen je 1978. godine u Beogradu. Završio je vazduhoplovnu akademiju „Petar Drapšin”, specijalistički program za zvanje aviomehaničar-specijalista, kao i “Univerzitet Union – Nikola Tesla”, gde je stekao zvanje diplomirani menadžer. Sertifikovani je medijator u oblasti prava.

Nosilac je mnogobrojnih međunarodnih diploma i sertifikata iz oblasti avijacije gde je i sertifikovani instruktor nastavnik od strane Institute of Air Transport za zemlje EU.

Kao aviomehaničar, specijalista i organizator projekata radio je više od 15 godina u zemlji i inostranstvu , a kao forwarding officer i specijalista logistike i nabavke u avijaciji šest godina.

Na lokalnim izborima 2020. godine izabran je za odbornika u skupštini GO Vračar na listi „ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU“ , gde je vršio i funkciju zamenika šefa grupe, a od 13. maja 2022. godine je odbornik u Skupštini grada Beograda, ispred odborničke grupe „ALEKSANDAR VUČIĆ-ZAJEDNO MOŽEMO SVE“.

Oženjen je i otac dvoje dece.

Srđan Stamenković

Rođen je 1968. godine. Po zvanju je diplomirani menadžer. U period od1992. do 2000. godine radio je u KCS – Srbije Biohemijska labaratorija. 2000. godine prelazi na mesto menadžer – direktora na poslovima izvoza-uvoza u BSZ Company d.o.o. gde ostaje do 2016. godine. 2016. prelazi u Hidrotehniku B.G. A.D. gde radi na upisu svojine u Katastar nepokretnosti i sređivanju imovinske karte zemljišta, poslovnog prostora i stanova. Tečno govori dva jezika – engleski i nemački.
Oženjen je i otac trojki.

Dragi Lukić

Rođen je 1963. godine u Arilju.
Završio je Pedagošku akademiju za obrazovanje nastavnika razredne nastave, a potom i Učiteljski fakultet Univerziteta u Beogradu.
Radio je u OŠ „Sava Kovačević“, a zatim 22 godine radi kao direktor OŠ „Svetozar Marković“ sve do 2017. godine.
Član Veća Gradske opštine Vračar (zadužen za obrazovanje) je od 2016. godine.
Bavi se i humanitarnim radom i predsednik je Opštinske organizacije Crvenog krsta Vračara u više mandata.
Nosilac opštinskog priznanja za 2014. godinu za humanitarni rad i rad u obrazovanju.
Nosilac Svetosavske nagrade za poseban doprinos razvoju obrazovanja i vaspitanja u Republici Srbiji za 2010. godinu.
Član je Saveta Učiteljskog fakulteta u Beogradu.
Član je Crkvenog odbora Hrama Svetog Save.

Dragana Belojević

Rođena 10. decembra 1963. godine u Podgorici. Dipl. menadžer u sportu, master menadžer. Bavila se rukometom i bila je kapiten reprezentacije Jugoslavije i Radničkog. Proglašena za najbolju rukometašicu sveta 1988. godine. 10 godina u privatnom biznisu. U svojoj bogatoj karijeri nalazila se na  funkcijama  direktora RK Radnički, predsednika Skupštine SD Radnički, potpredsednika RK Srbije i člana Komisije Olimpijskog komiteta Srbije za izbor najsportiste. Obavljala je i funkciju  sekretara Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.

Predrag Đurić

Rođen je 1995. godine. Diplomirani inženjer informatke. Od 2016. godine zaposlen u Opštini Vračar, u Odeljenju opšte i zajedničke poslove – Odsek za informatiku. Od 2016. član Izborne komisije GO Vračar.
Poseduje sertifikat za pisanje projekata. Član Saveta kancelarije za mlade GO Vračar.
Polaznik mnogih međunarodnih kampova i seminara u organizaciji EU u oblasti Omladinske politike.
Rođen i odrastao na Vračaru.

Željko Nikčević

Rođen 1972 godine
Završio gimnaziju, nakon toga upisao Rudarsko geološki fakultet Univerziteta u Beogradu, kasnije upisao i Fakultet za sport u Beogradu. Do 2015.godine obavljao funkciju direktora u privatnom preduzeću za građevinarstvo, bio i vlasnik preduzeća za proizvodnju građevinske stolarije i elemenata.
Kao diplomirani menadžer u sportu obavljao funkciju sportskog direktora Beogradskog tekvondo saveza, a poslednje tri i po godine na funkciji generalnog sekretara Sportskog saveza invalida Srbije.
Otac jednog deteta.

Nataša Mijatović

Rođena je u Beogradu 1974. godine, po struci je diplomirana žurnalistkinja. Novinarstvom je počela da se bavi 1997. godine kao volonterka u dnevnom listu „Politika“. Ubrzo prelazi u redakciju „Nedeljnog telegrafa“. U okviru redakcije radi u dnevnom, ali i nedeljnom izdanju. Nakon prodaje „Nedeljnog telegrafa“ menja manji broj redakcija sa kojima sarađuje honorarno.
Od 2007. godine zaposlena je u privatnom sektoru, a 2013. godine objavljuje roman pod nazivom „Ožiljci“.
Obavljala je funkciju člana Veća i bila zadužena za oblast ljudskih prava u periodu od 2016. do 2020. godine. Na njenu inicijativu osnovana je Ženska odbornička mreža Gradske opštine Vračar.
Članica je Socijaldemokratske partije Srbije.

Skip to content