A A A

ДРУЖЕЊЕ СА СЕНИОРИМА

27 феб 2018

И овај уторак био је повод да се најстарији грађани Врачара окупе и разговарају са руководством своје општине. КУД „Градинар“ угостио је око стотину људи, који су уз пријатну атмосферу поподневног ручка, дискутовали како учинити живот на Врачару што квалитетнијим.
Након што је пожелео добродошлицу присутнима, председник општине проф.др. Милан Недељковић, истакао је колико је значајно да руководство води што квалитетнију социјалну политику, нарочито када су у питању најмлађи и најстарији Врачарци, и захвалио се сениорима што својим сугестијама. „Заједничким залагањем радимо на бољем животу општине“, изјавио је председник.
Забележени су предлози и идеје присутних, а неки од њих су заказали и посебан термин за разговор са проф.др. Недељковићем. Пензионери су имали прилику да разговарају и са Марком Никићем, помоћником председника, Николом Јеленковићем, шефом Кабинета, Рајком Танасијевићем, чланом Већа, као и са др.Угљешом Мрдићем, председником одборничке групе у СО Врачар Александар Вучић – Србија побеђује.
Управа општине се захвалила сениорима на дружењу и позвала присутне да се, у истом термину наредне недеље и једнако пријатној атмосфери, поново окупе.