A A A

My image My image My image
Nagrade policajcima

ИСТАКНУТИМ ПОЛИЦАЈЦИМА УРУЧЕНЕ НАГРАДЕ

2 мар 2018

Данас су у општини Врачар најбољим полицајцима уручене награде. Десет најистакнутијих припадника Полицијске станице Врачар заједно са начелником Драганом Пантићем било је почаствовано пријемом код председника општине проф. др Милана Недељковића. ,,Ово је начин да покажемо захвалност за све што сте до сада радили и одлука о новчаној награди припадницима који остварују одличне резултате јесте симболична, али желимо да покажемо да Градска општина Врачар води рачуна о сваком припаднику полицијске станице Врачар,“ истакао је Недељковић.

Награђени су се истакли на очувању јавног реда и мира, као и имовине, али и показали храброст за лично ангажовање у сузбијању криминала и одличном пружању услуга грађанима Врачара. Награђени су: Копуновић Радомир, Вучетић Жељко, Јешић Раде, Радовановић Мила, Кујовић Бранко, Реџепи Кадир, Тотовић Борис, Ћуић Оливера, Павловић Марина и Неранџић Зорица.
У име ПС Врачар, Јешић Раде награђени полицајац захвалио је председнику општине и његовим сарадницима на препознавању ангажовања полицијских службеника и додао ,,Сарадња са општином Врачар је на високом нивоу и изражавам наду да ће тако бити и у будућности на добробит грађана Врачара“.
Свечаности су присуствовали поред председника општине и његове заменице Радмиле Сарић и остали чланови руководства и Управе општине Врачар.