A A A

Sportski savez Beograda

ПРЕДСЕДНИК НЕДЕЉКОВИЋ ПОЗДРАВИО ДЕЛЕГАТЕ СПОРТСКОГ САВЕЗА БЕОГРАДА

30 мар 2018

Спортски савез Београда данас је одржао пету седницу Скупштине у сали управне зграде Градске општине Врачар. Испред општине Врачар, седници су присуствовали проф. др Милан А. Недељковић, председник општине и др  Угљеша Мрдић, председник одборничке групе у  Скупштини општине Врачар  „ Александар Вучић- Србија побеђује“.
„Драго ми је што имам част као председник општине Врачар, а посебно као лекар да вас поздравим и пожелим успешан рад.   Спорт и физичка активност играју велику   улогу у свакодневном животу и раду човека. Руководство општине се труди да помогне грађанима  како би живели спортски, сачували здравље, постали креативнији за себе, породицу и  средину у којој живе и раде. Желим вам срећан и успешан рад и убудуће, зато што је Спортки савез Београда  основни  покретач и носилац спортског живота престонице“, истакао је председник општине Врачар, проф. др Милан А. Недељковић  пред  почетак  седнице скупштине Спортског савеза Београда у свечаној сали општине Врачар.
Спортски савез Београда  је асоцијација гранских спортских савеза, општинских спортских савеза, спортских друштава и удружења на територији града Београда. Мисија Спортског савеза Београда усмерена је ка континуираном развоју спорта и младих.