A A A

My image My image My image
DDOR u poseti opštini Vračar

САРАДЊА КОМПАНИЈЕ ДДОР НОВИ САД И ОПШТИНЕ ВРАЧАР

14 мај 2018

Проф. др Милан Недељковић, председник Градске општине Врачар данас је примио у посету  Dr Maurizio Valla,  члана Извршног одбора  компаније ДДОР Осигурање и  Владимира  Шкрбића,  директора Дирекције за сарадњу са посредницима, заступницима и лизинг компанијама.
Разговор је протекао у упознавању и размени искуства у вези одговорности према локалној и широј друштвеној заједници, труду да се препознају потребе заједнице и њиховим задовољењем да се допринесе бољим условима живота и рада. Било је речи  и о бризи о деци и младима и њиховом правилном развоју, о културним вредностима, о здрављу.  Теме о којима су Dr Maurizio Valla и проф. др Недељковић разговарали  су области у чијем се унапређењу и компанија ДДОР Осигурање и општина Врачар веома ангажује.
Компанија ДДОР Нови Сад је отворила пословницу на територији општине Врачар, у  Катанићевој улици број  1 у априлу месецу ове године.
Пословницу је отворио Dr Giorgio Ambrogio Marchegiani, председник ИО  компаније, а присутнима се обратио и проф. др Милан Недељковић, председник  Градске општине Врачар .