A A A

My image My image My image

Стекни пословне вештине и покрени свој бизнис

3 сеп 2018

Konkurs KZM

Канцеларија за младе Градске општине Врачар позива све младе незапослене са територије општине Врачар, да се пријаве за пројекат “Стекни пословне вештине и покрени свој бизнис”, који ће се реализовати у периоду од 01.10. – 25.12.2018. године.
 Градска општина Врачар је кроз свој стратешки документ Акциони план за унапређење положаја младих градске општине Врачар препознала потребу подршке младима кроз развој омладинског предузетништва и повећање могућности запошљавања, истичући у Плану поред формалног образовања, и значај  неформалне едукације, као и политику стручног оспособљавања младих. Због тога се у сарадњи са Министарством омладине и спорта и „Центром за одговорно понашање друштвене заједнице“, реализује пројекат под називом „Стекни пословне вештине и покрени свој бизнис“ за младе незапослене са општине Врачар, као искорак ка унапређењу предузетничког духа и мотивисања самозапошљавања код младих.
 Основна сврха пројекта – пројекат омогућава похађање стручне обуке из области предузетништва у циљу оспособљавања младих људи да стекну нове личне и пословне вештине кључне за запослење и покретања сопственог бизниса.
 Пројектне активности обухватају тренинге из области предузетништва, округли сто под називом Обучи се и запосли се и писање бизнис плана уз помоћ ментора, као и помоћ у његовој примени и реализацији.
 Програм пројекта је финансиран од стране Министарства за омладину и спорт Републике Србије и бесплатан је за све заинтересоване кандидате, који се у периоду од 03.09. – 20.09.2018. године могу пријавити за учешће путем сајта Канцеларије за младе Општине Врачар на линку http://kzmvracar.rs/prijave_konkursi.
 Приликом пријаве потребно је доставити своју биографију и мотивационо писмо.
• Обука се одржава у Београду, на Општини Врачар, у просторијама Канцеларије за младе Општине Врачар, Радослава Грујића 3.
• Детаљан распоред (5 термина тренинга, округли сто са успешним предузетницима и израда бизнис плана), биће дефинисана  након избора полазника обуке.
• За све додатне информације можете се информисати путем е-маила: office@kzmvracar.rs.