A A A

My image My image My image
Prijem prvaka

СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПРВАКА У ОШ „КРАЉ ПЕТАР II КАРАЂОРЂЕВИЋ“

3 сеп 2018

„ Честитам првацима полазак у школу  са жељом да са лакоћом, срећно и радосно  прихвате  своје нове обавезе, а наставном кадру и директорки школе на изузетном досадашњем успеху и већем броју овогодишњих уписаних  ученика. Изузетно нам је драго што број ученика расте узлазном путањом. Са посебним задовољством руководство општине долази у  ову школу, једну од најстаријих, саграђену давне 1930. године.
Управој простор у коме се сада налазимо ослобођен  је недавно од неовлашћеног и неоснованог коришћења од стране једног спортског клуба  уз активно учешће надлежних органа школе, Градске општине Врачар и Града Београда. Након вишедецениског коришћења просторија без одговарајућих сагласности, коначно, простор школе је  доступан вама децо.
Приоритети  руководста Градске општине Врачар су интерес школе и деце која је похађају,  улагање  у унапређење услова за образовање и побољшање услова у школама“, рекао је  проф. др Милан Недељковић председник Градске општине Врачар приликом обраћања првацима у ОШ „Краљ Петар II Карађорђевић“.
Комплетно руководство Градске општине Врачар је заједно са председником  присуствовало свечаном пријему ђака првака пожелевши им срећу и успех у школовању.