A A A

My image My image My image
Crveni krst

НАЈВЕЋА ДОНАЦИЈА У ХРАНИ ЦРВЕНОМ КРСТУ ВРАЧАР

1 нов 2018

Данас је у Градској општини Врачар одржана конференција за штампу поводом највеће донације у храни Црвеном крсту Врачар.

Проф. др Милан Недељковић, председник Градске општине Врачар се захвалио компанији Simit Sarayi из Турске на донацији у храни која ће стићи не само до угрожених грађана Врачара, Београда, већ и целе Србије.“ Хвала турским пријатељима и надам се да ћемо сарађивати  убудуће, закључио је проф. др Недељковић.
 
Драги Лукић, председник Црвеног крста Врачар се захвалио председнику проф. др. Недељковићу на изванредној сарадњи са општином Врачар и гостопримству. Рад  Црвеног крста Врачар је знатно унапређен захваљујући доброј организацији и едукацији чланства. „У сваком тренутку смо спремни да пружимо помоћ сваком коме је потребна и ван територије општине Врачар“, рекао је Лукић.

Црвени крст Врачар добио је донацију у храни од „ Retail coffee“ д.о.о. из Београда који су заступници бренда Simit Sarayi из Турске.
Врста донације су замрзнути пекарско посластичарски производи, ђеврек, пецива, торте и колачи.Укупно 720.000 комада, односно 70 тона што је највећа донација у храни у овој години коју је добила организација Црвеног крста Врачар.

У току је дистрибуција донације по установама социјалне заштите на територије целе Србије.Укупно ће бити обухваћено око 8000 корисника смештених у двадесетак установа, као и 2000 деце из специјалних школа и из удружења особа са инвалидитетом. Председник Недељковић је  доделио  Камер Озгуну, заступнику  Компаније Simit Sarayi  Плакету Црвеног крста Врачар за изузетну донацију.