A A A

My image My image My image
Zdravstvena tribina

ЗАПОЧЕО НОВИ ЦИКЛУС ИНТЕРАКТИВНИХ ПРЕДАВАЊА ИЗ ОБЛАСТИ МЕДИЦИНЕ

5 феб 2019

Tрибином  „Епидемиологија и фактори ризика за мушку сексуалну дисфункцију“ започео је нови циклус интерактивних предавања из области медицине које ће држати еминентни стручњаци из области медицинских наука.
На почетку трибине присутне је поздравио проф. др Милан А. Недељковић председник Градске општине Врачар и изразио задовољство успешном реализацијом трибина које су започеле  2016. године а које се огледала у великој заинтересованости и посећености од стране грађана. „Од почетка одржавања трибина на њима је учествовао велики број еминентних предавача, професора универзитета, академика Српске академије наука и уметности, који су одржали предавања о најважнијим темама у здравству, указујући на  проблеме и на шта треба обратити пажњу када је у питању здрављеаа све кроз промотивна и популарна предавања. Специфичност ових трибина је што су оне интерактивне тако да и слушаоци могу постављати питања“ истакао је Недељковић.
Присутне је поздравио и академик проф. др Јован Хаџи Ђокић члан Већа Градске општине Врачар који истакао да ће се у овом циклусу поред здравствених одржавати и научне трибине.
Вечерашње предавање одржао је проф. др Драгослав Башић, директор  Клинике за урологију Клиничког центра Ниш. На предавању су грађани сазнали шта је сексуална дисфункција, који су фактори ризика, које превентивне мере предузимати,  кад се обратити лекару, како се поставља дијагноза и које су методе лечења.