A A A

Skupštuba planinarskog društvaAC

РЕДОВНА ГОДИШЊА СКУПШТИНА ПКС ПОБЕДА У ОПШТИНИ ВРАЧАР

30 мар 2019

Чланови планинарско спортског друштва ,,Победа,, из Београда  одржали су редовну годишњу скупштину  30. марта  у просторијама  општине Врачар као и ранијих година.
У име Градске општине Врачар, скуп је поздравио  Драги Лукић, члан Већа који је истакао да је сарадња општине и ПСК „ Победа“ дугогодишња и веома успешна у релизацији низа пројеката и манифестација. Такође је напоменуо да је   својевремено и као директор врачарске ОШ ,,Светозар Марковић“  увек радо промовисао ученицима основне активности клуба : планинарење, пешачење, трекинг, спортску оријентацију, алпинизам и надасве дружење,  хуманост и љубав према природи
Скупштини су поред чланова клуба присуствовали и гости планинари из: ПД ,,Бјелашница“ Сарајево, Походничко друштво Ново Место,  ,,Вршачка кула“ Вршац,  ПД  „Коњух “ Тузла,  ПД ,,Мусала“ Бугарска , ПД ,,Поштар“ Нови сад, ПД ,,Зрењанин“,  ПД ,,Стражилово“  Нови сад , ПД ,,Железничар“ Београд и ПД  ,,Челик“ Смедерево.
Након изведене химне планинарско спортског друштва , предедник  мр. Владислав Матковић  је поздравио присутне , предложио дневни ред по коме се одвијала скупштина. Поднешени су извештаји Управног одбора, Надзорног одбора и  Већа части. За све време рада скупштине на видео биму су се смењивале слике акција као и у пар наврата кратки филмови .
У току скупштине путем мобилног телефона скупштини се обратила и група планинара која је била на акцији освајања  ГЛОСГЛОКНЕРА 3795 метара.
Након скупштине, сви присутни су имали могућност да погледају фото изложбу са акција ПСК ,,Победа“  за протеклу годину постављену у холу испред свечане сале.