A A A

Aksija Veterine Beograd

Akcija besplatnog čipovanja, vakcinacije i sterilizacije napuštenih pasa i mačaka

10 jun 2019

JKP ,,Veterina – Beograd“, u saradnji sa Gradskom opštinom Vračar, nastavlja sa akcijama koje doprinose smanjenju populacije napuštenih pasa i mačaka na ulicama prestonice i podižu svest o odgovornom vlasništvu.
Upravo takva je i ova akcija, čije realizovanje je počelo danas u Opštini Vračar, a gde se svim građanima koji žele da postanu odgovorni vlasnici to i omogućava. Građani, koji žele da postanu vlasnici napuštenih pasa, dolaze na utvrđenu lokaciju u Opštini Vračar, gde će se psi čipovati i vakcinisati i ujedno će novi vlasnik kućnog ljubimca moći da zakaže datum besplatne sterilizacije.
Ista je situacija i kada je reč o macama, odnosno budućim vlasnicima mačaka,  koji će takođe moći da obave besplatno čipovanje, vakcinaciju protiv besnila, kao i da zakažu sterilizaciju.
Akcijom su dakle obuhvaćeni svi psi i mačke koji nemaju zvanične vlasnike,  odnosno napušteni psi i mačke o kojima se neko brine, ali nisu evidentirani kao njihovi vlasnici. Na ovaj način im izlazimo u susret da olakašamo proces i uvedemo red u ovu oblast. 

TERMINI I LOKACIJE:
1. Ponedeljak 10. 06. 2019. godine –
galerijski prostor GO Vračar (ul. Njegoševa 77) od 10 do 18 časova;
2. Utorak 11. 06. 2019. godine –
galerijski prostor GO Vračar (ul. Njegoševa 77)  od 10 do 18 časova;
3. Sreda 12. 06. 2019. godine –
galerijski prostor COK „Božidarac 1947“ (ul. Radoslava Grujića 3)   od 10 do 18 časova.