A A A

seminar bezbednost dece u saobracaju

АКРЕДИТОВАНИ СЕМИНАРИ ЗА УЧИТЕЉЕ И ВАСПИТАЧЕ НА ТЕМУ БЕЗБЕДНОСТИ ДЕЦЕ У САОБРАЋАЈУ

25 нов 2019

Савет за безбедност саобраћаја Градске општине Врачар организовао је акредитоване бесплатне семинаре за учитеље и васпитаче 20. и 23. новембра 2019. године у просторијама Предшколске установе Врачар и ОШ „Свети Сава“ с циљем подизања капацитета наставног особља за квалитетну реализацију наставе из области безбедности саобраћаја за децу и њихове родитеље.
Семинар је похађало 30 васпитача из Предшколске установе Врачар и 60 учитеља из врачарских основних школа. По завршетку семинара, учесници су добили сертификате и шест бодова за стручно усавршавање. Семинар је финансиран од стране Градског секретаријата за саобраћај, а реализатор је Саобраћајни факултет Универзитета у Београду.
Полазници предавања ће своја стечена знања применити у наредном периоду, а све у циљу едукације деце о безбедном учествовању у саобраћају. Испред Градске општине Врачар, семинарима су присуствовали Драги Лукић, члан Већа задужен за образовање, др. Горан Бојовић, председник Савета за просвету , Бранко Стаматовић, председник Савета за безбедност саобраћаја, затим Крсто Липовац испред Саобраћајног факултета, Јована Миленковић, директорка ОШ „Свети Сава“, Емилија Ђурђевић, директорка и Јелена Јелинић, помоћник директора Предшколске установе Врачар.