A A A

otvaranje kosarkaskog terena

НA ВРАЧАРУ СЕ ОТВАРА ТЕРЕН ПОСВЕЋЕН ЗЛАТНИМ МОМЦИМА

22 авг 2019

У петак, 23. августа од 19.00 часова у Чубурском парку на Врачару (угао Улица Цара Николаја, Чубурске и Орловића Павла) биће свечано отворен обновљен спортски комплекс у присуству кошаркаша и групе ТХЦФ, која ће промовисати песму „Где си пошô“ која је званична песма српске кошаркашке репрезентације на Светском првенству у Кини.

Једно од омиљених места за спорт и рекреацију становника Врачара добило је потпуно нов изглед. Сви који воле кошарку, моћи ће убудуће да уживају у игри у условима какве имају професионалци – на новој специјалној подлози, са професионалним конструкцијама, зглобним обручима и клиритним таблама. Сва инсталирана опрема поседује посебне атесте, док се специјална мултифункционална подлога издваја по безбедности и трајности. Нове трибине, нова ограда око терена и теретана на отвореном омогућиће омладини, али и старијим суграђанима да вежбају и окрену се здравом животу.

Спортски терен је обновљен у оквиру акције Моzzаrt компаније „Сто терена за једну игру“.

Дођите да заједно са познатим кошаркашима уживате у спорту, музици, дружењу и заједно пожелимо срећу и освајање медаље нашој репрезентацији у Кини.

otvaranje kosarkaskog terena