A A A

Susret sa vračarskim penzionerima

СУСРЕТ СА ВРАЧАРСКИМ ПЕНЗИОНЕРИМА

16 јан 2020

Председник Градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић посетио је данас, у присуству председника Удружења пензионера Врачара и заменика председника Скупштине општине Врачар Слободана Ребића, помоћника председника Марка Никића и шефа Кабинета Николе Јеленковића, Клуб за пензионере у улици Грчића Миленка 4б, и поводом обележавања новогодишњих и божићних празник уручио поклоне врачарским сениорима.

„На општини Врачар имамо регистровано 1.500 пензионера, а нерегистровано још 16.000. Драго ми је да се окупљате у просторијама, које је Градска општина Врачар помогла да се преуреде и да имате место боравка, рада и место где се дружите достојно људима у трећем добу“, изјавио је председник Недељковић поздрављајући присутне пензионере и подсетио на многобројне активности које Општина организује за њих.

У срдачном и пријатном разговору са сениорима, председник Општине их је позвао да присуствују обележавању славе Градске општине Врачар и најавио још већу подршку врачарским пензионерима у будућем периоду.