A A A

ПРВИ ВИРТУЕЛНИ САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА

14 мај 2021

Градска општина Врачар позива незапослене суграђане и оне које желе да промене посао, да се пријаве и учествују на виртуелном Сајму запошљавања, коришћењем иновативне интернет технологије која обезбеђује једноставан приступ и виртуелно окружење прилагођено корисницима, а који организује Национална служба за запошљавање (НСЗ) .

Сајам се одржава у четвртак, 20. маја 2021. године од 10.00 до 16.00 часова.
На Сајму је обезбеђено учешће 70 компанија из Србије које нуде могућност за запослење, а очекује се учешће 7.500 регистрованих учесника, тражилаца посла. Учешће на сајму је бесплатно за све учеснике.

Сви који траже посао могу да се на једноставан начин пријаве и учествују на Сајму. Није потребно инсталирање било каквог додатног софтвера за регистрацију, а укључење је могуће онлајн са било ког уређаја (мобилни телефон, таблет, лаптоп, десктоп рачунар) кликом на:  www.nsz-sajamzaposljavanja.rs

Иако се одвија у виртуелном окружењу, овај Сајам је прилика да они који траже посао директно разговарају са послодавцима и информишу се о могућностима за запослење. Могућности су бројне за кандидате различитих образовних профила, нивоа квалификација и досадашњег радног искуства.

Током целог трајања Сајма, на располагању ће бити и представници НСЗ, чији се инфо пулт налази у Главној хали. Пратећи догађаји који се одржавају на Сајму су и свечано отварање као и вебинари који ће се одвијати у Kонференцијској сали и сали за вебинаре (сала са ознаком „Вебинари“).

Сајам се организује уз подршку глобалног Програма „Миграције и развој“ који у Србији спроводи Немачка организација за међународну сарадњу – ГИЗ.