A A A

Prijatelji dece Vracara

Prijem kod predsednika Opštine

5 okt 2021

Tradicionalno druženje dece Vračara i predsednika Gradske opštine Vračar upriličeno je danas u svečanoj opštinskoj sali. Udruženje „Prijatelji dece Vračara“ organizovalo je „Prijem kod predsednika Opštine“.

Prof. dr Milan A. Nedeljković predsednika Gradske opštine Vračar, članovi Veća Biljana Rakić i Dragi Lukić, pomoćnik predsednika Opštine Kosta Malović uručili su deci diplome i pohvalnice za postignute najbolje rezultate na opštinskim takmičenjima i likovnim konkursima tokom školske 2020/2021. godine.

„Opština i Udruženje „Prijatelji dece Vračara“ održava lepu tradiciju da na ovaj način skrene pažnju na najbolje i najtalentovanije mlade ljude. Hvala vašim roditeljima što su vas učinili plemenitim, hvala vašim učiteljima i nastavnicima što su od vas izvukli ono najbolje, jer prava je umetnost raditi sa decom, obrazovati ih i voditi kroz život, iz razreda u razred. Zato učite i istrajte na tom putu, zbog vas samih, ali i zbog Vračara i Beograda, jer sam siguran da među vama sede oni koji će u budućnosti biti nosioci razvoja našeg grada“, rekao je Nedeljković.

Deca su se predstavila pobedničkim pesmama, a najbolji likovni radovi biće izloženi u galeriji „Božidarac“.