A A A

Dan opstine

ДАН ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ВРАЧАР

15 окт 2021

„Морамо чврсто да стојимо за своје вредности“, рекао је председник Градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић на почетку свог традиционалног обраћања запосленима.

„Током протеклих девет тешких месеци, упркос свим проблемима који су снашли државу на глобалном нивоу,али и нас као појединце, успели смо да реализујемо све пројекте и наставимо да остварујемо значајне кораке у вршењу дужности које су нам грађани поверили.

Од пружања кључне помоћи најстаријим Врачарцима у процесу вакцинације, инклузије особа са инвалидитетом, до бриге за наше најмлађе и поделе ауто седишта, беби пакетића,  награда за најбоље ђаке, једнаку смо пажњу посветили и свим хуманитарним акцијама за незбринуту децу, као и еколошким акцијама спроведеним на општини Врачар.

Водећи се кроз живот принципом да се дата реч држи, ове године 1. септембра почео је са радом и нов, модеран вртић „Врачарац“ у анексу општинске зграде. То је први пут после шестедесетдве године да је Предшколска установа Врачар добила објекат на коришћење у васпитно – образовне сврхе. Вртић је опремила Фондација Ђоковић, а њега иде 62 детета и ми смо срећни што се под окриљем Општине налази ова дечија установа која има своју посебну причу, а ми желимо да уз нашу подршку и оних који верују у нашу мисију ту причу испричамо целом свету.

Све отпочете реконструкције улица, паркова, спортских центара се реализују, тако да сваки појединац на општини Врачар може осетити побољшање квалитета живота.

Сви вредно радимо, верујемо једни у друге, верујемо у Врачар , а то је сигуран знак да се све наше идеје могу спровести у дело“, закључио је први човек Општине.

За запослене у Градској општини Врачар  уприличен је коктел, уз поштовање свих прописаних епидемиолошких мера.