A A A

pripremna nastava

Припремна настава за завршни испит – Мала матура 2021

5 феб 2021

Градска општина Врачар због великог интересовања и сјајних реакција родитеља и ученика након успешно спроведених часова и консултација претходне године и ове године брине о својим малим матурантима. Мала матура 2021 је пројекат припремне наставе за завршни испит који пружа могућност свим врачарским основцима које очекује упис у средње школе похађање бесплатне и висококвалитетне припремне наставе из српског језика, математике, географије, историје, биологије, физике и хемије. Наша општина заједно са стручним тимом искусних професора и предавача жели да уклони све страхове због предстојећег пријемног испита и знањем утиче на подизање самопоуздања код деце. Ученици ће знање моћи да провере на симулацији испита са званичним задацима из збирке Министарства просвете на крају самог пројекта.

Као и за редовну наставу, тако и за овај вид часова, по потреби и на захтев полазника обезбеђене су консултације са професорима у онлајн форми или у договореном термину у просторијама Градске општине Врачар уз додатне мере предострожности и у складу са прописима и препорукама наших епидемиолога због новонастале ситуације како бисмо заштитили нашу децу.
Настава ће се одвијати сваке суботе и недеље према утврђеном распореду од 20.фербуара до 20. јуна. Наш тим сертификованих професора са дугогодишњим радом у развијању стандарда постигнућа и непосредним искуством у припреми ученика за полагање завршног испита пружиће малим матурантима потребна знања и вештине у решавању тестова ради бољег постизање успеха за упис у жељену школу. Циљ јесте да се деца квалитетно и правовремено припреме за полагање пријемног испита.

Позивамо све заинтересоване родитеље да пријаве своју децу путем имејл адресе: malamatura@vracar.rs. Пријаве почињу од 7.фебруара. У пријави је потребно навести следеће податке:
1. Име и презиме детета (имејл адреса)
2. Име и презиме родитеља (имејл адреса)
3. Основна школа коју дете похађа
4. Адреса становања
5. Број телефона

НАПОМЕНА: Уколико дете викендом има неке друге обавезе и активности, обавезно нагласите приликом пријаве, како бисмо и тим ученицима изашли у сусрет.