A A A

decja vaskrsnja carolija

Отварање манифестације „ Дечије васкршње чаролије“

26 Apr 2021

Председник Градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић отворио је данас манифестацију „ Дечије васкршње чаролије“, у вртићу „Мића и Аћим“ на Врачару.

Проф. др Милан А. Недељковић је рекао да је његова посета и отврање манифестације подршка дечијем таленту и креативном надахнућу инспирисаном најрадоснијим хришћанским празником.

„Поштујући прописане епидемиолошке мере, шесту годину за редом организујемо ову дечију манифестацију, у сусрет Васкрсу који нас подсећа колико су љубав, вера и нада неопходни у нашим животима.  У свим предшколским установама на Врачару, седам јаслица и десет вртића, у дворишним условима, организоване су креативне радионице и позоришне представе, како би деца научила да је срж Васкрса доброта и њено ширење светом,“ истакао је председник Општине. Са присутнима је поделио вест о завршетку анекса зграде ГО Врачар где ће бити вртић у који ће се, током јула, уписати 130 малишана.

Манифестацији су присуствовали члан Већа Биља Ракић, шеф Кабинета председника Градске општине Врачар Никола Јеленковић  и директорка ПУ Врачар Емилија Ђурђевић.