A A A

decja vaskrsnja carolija

Otvaranje manifestacije „ Dečije vaskršnje čarolije“

26 apr 2021

Predsednik Gradske opštine Vračar prof. dr Milan A. Nedeljković otvorio je danas manifestaciju „ Dečije vaskršnje čarolije“, u vrtiću „Mića i Aćim“ na Vračaru.

Prof. dr Milan A. Nedeljković je rekao da je njegova poseta i otvranje manifestacije podrška dečijem talentu i kreativnom nadahnuću inspirisanom najradosnijim hrišćanskim praznikom.

„Poštujući propisane epidemiološke mere, šestu godinu za redom organizujemo ovu dečiju manifestaciju, u susret Vaskrsu koji nas podseća koliko su ljubav, vera i nada neophodni u našim životima.  U svim predškolskim ustanovama na Vračaru, sedam jaslica i deset vrtića, u dvorišnim uslovima, organizovane su kreativne radionice i pozorišne predstave, kako bi deca naučila da je srž Vaskrsa dobrota i njeno širenje svetom,“ istakao je predsednik Opštine. Sa prisutnima je podelio vest o završetku aneksa zgrade GO Vračar gde će biti vrtić u koji će se, tokom jula, upisati 130 mališana.

Manifestaciji su prisustvovali član Veća Bilja Rakić, šef Kabineta predsednika Gradske opštine Vračar Nikola Jelenković  i direktorka PU Vračar Emilija Đurđević.