A A A

prezentacija projekta

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОЈЕКТА УРЕЂЕЊА ПЛАТОА У МУТАПОВОЈ УЛИЦИ

14 сеп 2021

На платоу у Мутаповој улици синоћ је уприличена јавна презентација пројекта уређења ове јавне површине. Руководство Градске општине Врачар, предвођено председником проф. др Миланом А. Недељковићем састало се са грађанима ове врачарске улице.

Заменик председника Градске општине Врачар Дејан Рибаћ представио је грађанима план пројекта који финансира Општина.

„На овом простору предвиђена је комплетна замена застора са подлогом према пројектованом решењу, као и постављање клупа за миран одмор. Планира се рушење постојећег потпорног зидића, уклањање бетонских клупа без наслона, као и металних стубића са ланцима. Пројектом је регулисано и одводњавање са ове површине. Ново рухо платоа,између осталог, биће од белих бетонских плоча са кварцним песком, нових клупа, три нове мале ђубријере и уређеног зеленила око самог платоа“, саопштио је Рибаћ.

Председник Градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић нагласио је да ће пејзажна архитектура бити урађена на стручан и професионалан начин како би се унапредио квалитет овог врачарског окружења.

Парк је посетила и наша Врачарка Маја Поповић, министар правде.

 Јавној презентацији пројекта присуствовали су члан Већа Рајко Танасијевић, помоћник председника Градске општине Врачар Марко Никић, народни посланик Угљеша Мрдић,  шеф Кабинета председника Никола Јеленковић .