A A A

8. sednica SO Vracar

ОСМА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ВРАЧАР

23 нов 2021

У понедељак, 22. новембра, одржана је 8. седница Скупштине Градске општине Врачар, на којој је присуствовало 49 од укупно 63 одборника. Седницом је председавао заменик председника Скупштине Влада Павловић, на почетку које је минутом ћутања одата пошта преминулом одборнику Скупштине Градске општине Врачар и истакнутом уметнику Марини Туцаковић Радуловић.

На седници је потврђен мандат одборнику Сунчици Станковић Котарац са Изборне листе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-ЗА НАШУ ДЕЦУ.“ Одборници су на седници донели Одлуку о покретању процеса израде плана развоја Градске општине Врачар за период 2021 – 2027. годину. Такође, донели су одлуке о усвајању редовног годишњег финансијског извештаја и извештаја ревизора за 2020. годину: Јавног предузећа „Пословни простор Врачар“ – у ликвидацији, установе Спортско-рекреативно образовни центар „Врачар“ Београд – у ликвидацији и установе Народни универзитет „Божидар Аџија“ – у ликвидацији.

На крају седнице одборници су донели Решење о измени и допуни решења о именовању председника, заменика председника, чланова и заменика чланова Изборне комисије Градске општине Врачар у сталном саставу.