A A A

Пета седница скупштине општине, усвојен други ребаланс буџета за 2016. годину

29 нов 2016

Скупштина Градске општине Врачар одржала је данас пету седницу на којој је било 13 тачака дневног реда, а усвојена је и Одлука о другом ребалансу буџета општине за 2016. годину.

Седницом је председавао председник Скупштине општине Михаило Групковић, а приствовао је и председник Градске општине проф. др Милан А. Недељковић и чланови Већа.

Одборници су усвојили Извештај о о извршењу буџета Градске општине Врачар  за период јануар – септембра 2016. године, а затим и други ребаланс буџета за ову годину.

Предлог одлуке о Управи општине, измена решења о образовању Општинског штаба за ванредне ситуације на територији општине, именовању председника, председнице и других чланова и заменика општинске Изборне комисије, План за постављање привремених објеката на подручју општине Врачар такодје су усвојили одборници на данашњој седници.

Усвојене су и четири тачке дневог реда у вези са радом јавног предузећа  „Пословни простор Врачар“ међу којима и о покретању поступка ликвидације тог предузећа .

Одборници су усвојили и решења о престанку мандата и именовању ликвидационог управника установе Народни универзитет „Божидар Аџија“ – у ликвидацији, о престанку мандата члана Управног одбора и именовању члана Управног одбора Центра за образовање и културу „Божидарац – 1947“