A A A

Defile malih maturanata

ДЕФИЛЕ ВРАЧАРСКИХ МАЛИХ МАТУРАНАТА

31 May 2018

Преко шест стотина ученика свих седам врачарских основних школа, прославили су завршетак основне  школе традиционалним дефилеом врачарским улицама. Весели, раздрагани ,тек свршени основци, у мајицама чије су боје означавале припадност школи, са директорима и разредним старешинама, дефиловали су врачарским улицама. Поворка је кренула   од платоа Београдског драмског позоришта, Милешевском, Петроградском улицом , да би се зауставила испред зграде општине Врачар у Његошевој  улици.
Испред зграде општине Врачар  малим матурантима обратио се председник општине, проф. др Милан Недељковић честиткама на завршеној важној животној етапи, пожелевши  им  срећу при упису у средње школе и даљем школовању. „Сви знамо колико је то важан дан у вашим животима, завршава се детињство и својим одлукама и животима постајете део света одраслих“, биле су речи Недељковића.
Матуранти су затим наставили шетњу ка традиционалном  крају маршруте, Цветном тргу, а дуж целог пута, младост Врачара  су топло поздрављали  грађани.